Recept voor verse kruidensoep met balletjes
7 december 2014
Deze verse kruidensoep bewijst dat je met maar 3 ingrediënten iets heel lekkers op tafel kunt zetten. Succes gegarandeerd!
Deze verse kruidensoep bewijst dat je met maar 3 ingrediënten iets heel lekkers op tafel kunt zetten. Succes gegarandeerd!
Boodschappenlijstje:
- 3 vleesbouillontabletten
- 250 gram rundersoepballetjes
- handvol grofgehakte verse kruiden, bijv. peterselie, dille, basilicum en kervel
Aan de slag!
- Breng de bouillontabletten met 1,5 liter water aan de kook. Voeg de soepballetjes toe en laat de soep op laag vuur afgedekt 15 min. trekken.
- Neem de bouillon van het vuur en voeg de kruiden met zout en peper naar smaak toe. Schep de soep in diepe borden en serveer met ovenwarme dinerbroodjes.
Bereidingstijd: 30 minuten.
Productie: Tessa Klösters. Recepten: Janneke Philippi. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Hanneke Boers. M.m.v. Nijhof, Zara Home, De Weldaad, Gastronomienostalgie.