Placeholder

Recept voor verse kruidensoep met balletjes

Deze verse kruidensoep bewijst dat je met maar 3 ingrediënten iets heel lekkers op tafel kunt zetten. Succes gegarandeerd!

Deze verse kruidensoep bewijst dat je met maar 3 ingrediënten iets heel lekkers op tafel kunt zetten. Succes gegarandeerd!

Boodschappenlijstje:

  • 3 vleesbouillontabletten
  • 250 gram rundersoepballetjes
  • handvol grofgehakte verse kruiden, bijv. peterselie, dille, basilicum en kervel

Aan de slag!

  1. Breng de bouillontabletten met 1,5 liter water aan de kook. Voeg de soepballetjes toe en laat de soep op laag vuur afgedekt 15 min. trekken.
  2. Neem de bouillon van het vuur en voeg de kruiden met zout en peper naar smaak toe. Schep de soep in diepe borden en serveer met ovenwarme dinerbroodjes.

Bereidingstijd: 30 minuten.

Productie: Tessa Klösters. Recepten: Janneke Philippi. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Hanneke Boers. M.m.v. Nijhof, Zara Home, De Weldaad, Gastronomienostalgie.