Recept voor visschotel
2 oktober 2019
Deze visschotel is handig als je veel eters hebt en is makkelijk te bereiden!
Visschotel voor 4 personen
Ingrediënten
- 4 pangasiusfilets (diepvries)
- 1 bakje roze garnalen
- 2 winterpenen
- 3 grote uien
- 5 grote tomaten
- 3 bosuitjes
- 3/4 bakje Philadelphia bieslook light
- 2 tenen knoflook
- 3 eetlepels geraspte kaas
- 1 visbouillontablet
- peper, zout
- 2 a 3 eetlepels olijfolie
Ook lekker: Recept voor geratineerde vis met groenten
Aan de slag!
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Snijd de uien in grove stukken, schaaf de winterwortel met een dunschiller aan linten, pers de knoflook, snijd de tomaten in grove stukken en ook de bosuitjes.
- Verhit de helft van de olie en fruit daarin op matig vuur de ui met de knoflook en de wortel.
- Verkruimel er de visbouillontablet over en laat even smoren.
- Schep uit de pan in een ovenschaal.
- Doe de rest van de olie in de pan en roerbak de tomaat en de bosui met versgemalen zout en peper 2 min. op hoog vuur.
- Leg de (bevroren) visfilets op het wortel/ui-mengsel.
- Bestrooi met peper en zout, en besmeer ze met de Philadelphia.
- Verdeel er de garnalen over, en daar bovenop het tomaat/bosui-mengsel.
- Bestrooi met de geraspte kaas en zet de schaal 40 min. in de oven.
Tip: Lekker met een gepofte aardappel, witte rijst of pasta, en een simpele groene salade.
Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com
Klik hier voor meer recepten.