Placeholder

Recept voor zelfgemaakte kaasbroodjes

Eet je graag kaas op je broodje? Dan vind je dit vast ook lekker: zelfgemaakte kaasbroodjes. Voeg er eventueel een plakje ham aan toe. Mmmm….

Eet je graag kaas op je broodje? Dan vind je dit vast ook lekker: zelfgemaakte kaasbroodjes. Voeg er eventueel een plakje ham aan toe. Mmmm….

Recept voor 2 kaasbroodjes.

Boodschappenlijstje:

  • 2 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
  • stuk kaas
  • snufje peper/zout
  • evt. 1 ei en andere kruiden zoals bieslook, paprikapoeder

Aan de slag!

  1. Verwarm je oven voor op 200 graden.
  2. Snijd 1 plakje bladerdeeg door midden.
  3. Rol de helft van het bladerdeegvelletje een beetje uit met een deegroller.
  4. Leg een reepje kaas in het midden van het bladerdeegvelletje die je niet hebt uitgerold.
  5. Leg het uitgerolde bladerdeegvelletje er overheen en druk de randjes aan met een vork.
  6. Maak eventueel een paar inkepingen in het bladerdeeg aan de bovenkant en bestrijk de kaasbroodjes met wat ei.
  7. Zet de kaasbroodjes voor circa 15 minuten in de oven en smullen maar!

Bereidingstijd: 30 min.

Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com

Klik hier voor alle recepten op Vriendin.nl