Recept voor zelfgemaakte kruidenboter
23 maart 2014
Heerlijk voor de luie zondagmiddag: warm stokbrood met verse kruidenboter.
Heerlijk voor de luie zondagmiddag: warm stokbrood met verse kruidenboter.
Boodschappenlijstje:
- 125 gram gezouten roomboter
- halve theelepel knoflookpoeder (of 1 teentje verse knoflook)
- 1 theelepel gehakte bieslook
- halve theelepel gehakte peterselie
- snufje peper
Aan de slag:
- Laat de roomboter op kamertemperatuur komen en hak ondertussen de bieslook en de peterselie fijn.
- Als je een vers teentje knoflook gebruikt, pers je het teentje knoflook met een knoflookpers fijn.
- Als de roomboter zacht is geworden, meng je deze in een bakje met de knoflook, bieslook, peterselie en een snufje peper.
- Eventueel kun je nog een scheutje olijfolie toevoegen om het ietsjes smeuïger te maken.
- Serveer de kruidenboter met bijvoorbeeld een lekker stokbroodje.
Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com.
Klik hier voor meer recepten op Vriendin.nl.