Placeholder

Salade met aardbeien, geitenkaas en balsamicodressing

Klop in een kommetje de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd grote exemplaren doormidden. Rooster in een droge koekenpan de…

Klop in een kommetje de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd grote exemplaren doormidden. Rooster in een droge koekenpan de…

Lunch- of voorgerecht voor 4 tot 6 personen.

• 250 g aardbeien
• 2 el blanke amandelen
• 100 g veldsla• 100 g rucola
• 150 g zachte geitenkaas

Voor de dressing:
• 6 el olijfolie
• 2 el balsamico-azijn
• 1 tl pittige mosterd
 

  1. Klop in een kommetje de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
  2. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd grote exemplaren doormidden.
  4. Rooster in een droge koekenpan de amandelen goudbruin.
  5. Meng in een kom de veldsla en rucola met aardbeien en verbrokkel er de geitenkaas over.
  6. Bestrooi met amandelen en sprenkel er de balsamicodressing over.
  7. Serveer met ciabatta.

Recepten: Tal Maes