Vis met bietensalsa
Tekst: Vriendin
4 augustus 2011
’n Bietje salsa.
’n Bietje salsa.
Hoofdgerecht voor 2 personen.
Boodschappenlijstje:
2 gekookte bieten
1 eetlepel kappertjes
olijfolie
1 citroen
2 witvisfilets
bloem
Aan de slag!
Snijd 2 gekookte bietjes in blokjes en meng ze met 1 eetlepel kappertjes, 3 eetlepels olijfolie, het sap van een halve citroen en wat zout en peper * Wentel 2 witvisfilets (bijv. tilapiafilet) door wat bloem * Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de vis in ca. 2 minuten per kant goudbruin * Bestrooi met zout en peper * Serveer met gekookte krieltjes in de schil.
Bereidingstijd: ca. 15 minuten.
Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Goran Todorovic. Recepten: Tal Maes.
Meer van Vriendin