Placeholder

Snelle wraps met garnalen en kerriemayonaise

Exotische lunch!

Exotische lunch!

Lunchgerecht voor 4 personen.

Boodschappenlijstje:

½ krop ijsbergsla, in dunne repen

2 rode puntpaprika’s , zaadjes verwijderd en in dunne repen

250 g grote gekookte Noorse garnalen

4 grote wraptortilla’s

Voor de kerriemayonaise:

4 el yoghurt

4 el mayonaise

2 tl kerriepoeder

2 bosuitjes, fijngehakt

Aan de slag!

Meng voor de kerriemayonaise in een kommetje alle ingrediënten door elkaar * Verdeel de sla, paprika, garnalen over de tortillas * Rol de tortilla’s stevig op en snijd ze schuin doormidden * Wikkel ze in servetten en serveer ze met de kerriesaus.

Bereidingstijd: 15 minuten.

Recepten: Tal Maes. Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. M.m.v. Studio bazar, Nijhof woonwarenhuis, Zara-home.