Snelle wraps met garnalen en kerriemayonaise
4 augustus 2011
Exotische lunch!
Exotische lunch!
Lunchgerecht voor 4 personen.
Boodschappenlijstje:
½ krop ijsbergsla, in dunne repen
2 rode puntpaprika’s , zaadjes verwijderd en in dunne repen
250 g grote gekookte Noorse garnalen
4 grote wraptortilla’s
Voor de kerriemayonaise:
4 el yoghurt
4 el mayonaise
2 tl kerriepoeder
2 bosuitjes, fijngehakt
Aan de slag!
Meng voor de kerriemayonaise in een kommetje alle ingrediënten door elkaar * Verdeel de sla, paprika, garnalen over de tortillas * Rol de tortilla’s stevig op en snijd ze schuin doormidden * Wikkel ze in servetten en serveer ze met de kerriesaus.
Bereidingstijd: 15 minuten.
Recepten: Tal Maes. Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. M.m.v. Studio bazar, Nijhof woonwarenhuis, Zara-home.